Hotărâri asociat unic - aspl-sulina

Du-te la conținut
Hotărâri ale asociatului unic - Unitatea administrativ Teritorială - oraș Sulina
Prin reorganizarea fostului serviciu public Administrația Serviciilor Publice Locale Sulina, a fost înființată societatea comercială A.S.P.L. Sulina S.R.L., având ca unic asociat Consiliul Local al orașului Sulina. În acest caz, rolul Adunării generale a acționarilor revine acestui consiliu.
Deciziile unilaterale pe care acesta le ia atunci când își exercită atribuțiile ce decurg din calitatea de unic acționar sunt consemnate în scris sub formă de hotărâri și decizii.
O mare parte a acestor documente se regăsesc în paginile acestui site, așezate în ordinea emiterii lor, începând cu anul 2010.
Hotărâri emise de Consiliul Local Sulina pe parcursul anului 2019

Consiliul Local al orașului Sulina, în calitate de unic asociat al S.C. A.S.P.L. SULINA S.R.L. - Sulina, își exercită, potrivit legii, toate drepturile și obligațiile ce revin Adunării generale a asociaților. Deciziile unilaterale pe care acesta le ia atunci când își exercită respectivele atribuții sunt consemnate în scris sub formă de hotărâri și decizii. O mare parte a acestor documente emise pe parcursul anului 2019, se regăsesc și pot fi consultate pe această pagină.
Buton_sus
Hotărâri emise de Consiliul Local Sulina pe parcursul anului 2018

Consiliul Local al orașului Sulina, în calitate de unic asociat al S.C. A.S.P.L. SULINA S.R.L. - Sulina, își exercită, potrivit legii, toate drepturile și obligațiile ce revin Adunării generale a asociaților. Deciziile unilaterale pe care acesta le ia atunci când își exercită respectivele atribuții sunt consemnate în scris sub formă de hotărâri și decizii. O mare parte a acestor documente emise pe parcursul anului 2018, se regăsesc și pot fi consultate pe această pagină.
Buton_sus
Hotărâri emise de Consiliul Local Sulina pe parcursul anului 2017

Consiliul Local al orașului Sulina, în calitate de unic asociat al S.C. A.S.P.L. SULINA S.R.L. - Sulina, își exercită, potrivit legii, toate drepturile și obligațiile ce revin Adunării generale a asociaților. Deciziile unilaterale pe care acesta le ia atunci când își exercită respectivele atribuții sunt consemnate în scris sub formă de hotărâri și decizii. O mare parte a acestor documente emise pe parcursul anului 2017, se regăsesc și pot fi consultate pe această pagină.

Buton_sus
Hotărâri emise de Consiliul Local Sulina pe parcursul anului 2016

Consiliul Local al orașului Sulina, în calitate de unic asociat al S.C. A.S.P.L. SULINA S.R.L. - Sulina, își exercită, potrivit legii, toate drepturile și obligațiile ce revin Adunării generale a asociaților. Deciziile unilaterale pe care acesta le ia atunci când își exercită respectivele atribuții sunt consemnate în scris sub formă de hotărâri și decizii. O mare parte a acestor documente emise pe parcursul anului 2016, se regăsesc și pot fi consultate pe această pagină.
Buton_sus
Hotărâri emise de Consiliul Local Sulina pe parcursul anului 2015

Consiliul Local al orașului Sulina, în calitate de unic asociat al S.C. A.S.P.L. SULINA S.R.L. - Sulina, își exercită, potrivit legii, toate drepturile și obligațiile ce revin Adunării generale a asociaților. Deciziile unilaterale pe care acesta le ia atunci când își exercită respectivele atribuții sunt consemnate în scris sub formă de hotărâri și decizii. O mare parte a acestor documente emise pe parcursul anului 2015, se regăsesc și pot fi consultate pe această pagină.
Buton_sus
Hotărâri emise de Consiliul Local Sulina pe parcursul anului 2014

Consiliul Local al orașului Sulina, în calitate de unic asociat al S.C. A.S.P.L. SULINA S.R.L. - Sulina, își exercită, potrivit legii, toate drepturile și obligațiile ce revin Adunării generale a asociaților. Deciziile unilaterale pe care acesta le ia atunci când își exercită respectivele atribuții sunt consemnate în scris sub formă de hotărâri și decizii. O mare parte a acestor documente emise pe parcursul anului 2014, se regăsesc și pot fi consultate pe această pagină.
Buton_sus
Hotărâri emise de Consiliul Local Sulina pe parcursul anului 2013

Consiliul Local al orașului Sulina, în calitate de unic asociat al S.C. A.S.P.L. SULINA S.R.L. - Sulina, își exercită, potrivit legii, toate drepturile și obligațiile ce revin Adunării generale a asociaților. Deciziile unilaterale pe care acesta le ia atunci când își exercită respectivele atribuții sunt consemnate în scris sub formă de hotărâri și decizii. O mare parte a acestor documente emise pe parcursul anului 2013, se regăsesc și pot fi consultate pe această pagină.
Buton_sus
Hotărâri emise de Consiliul Local Sulina pe parcursul anului 2012

Consiliul Local al orașului Sulina, în calitate de unic asociat al S.C. A.S.P.L. SULINA S.R.L. - Sulina, își exercită, potrivit legii, toate drepturile și obligațiile ce revin Adunării generale a asociaților. Deciziile unilaterale pe care acesta le ia atunci când își exercită respectivele atribuții sunt consemnate în scris sub formă de hotărâri și decizii. O mare parte a acestor documente emise pe parcursul anului 2012, se regăsesc și pot fi consultate pe această pagină.
Buton_sus
Hotărâri emise de Consiliul Local Sulina pe parcursul anului 2011

Consiliul Local al orașului Sulina, în calitate de unic asociat al S.C. A.S.P.L. SULINA S.R.L. - Sulina, își exercită, potrivit legii, toate drepturile și obligațiile ce revin Adunării generale a asociaților. Deciziile unilaterale pe care acesta le ia atunci când își exercită respectivele atribuții sunt consemnate în scris sub formă de hotărâri și decizii. O mare parte a acestor documente emise pe parcursul anului 2011, se regăsesc și pot fi consultate pe această pagină.
Buton_sus
Hotărâri emise de Consiliul Local Sulina pe parcursul anului 2010

Consiliul Local al orașului Sulina, în calitate de unic asociat al S.C. A.S.P.L. SULINA S.R.L. - Sulina, își exercită, potrivit legii, toate drepturile și obligațiile ce revin Adunării generale a asociaților. Deciziile unilaterale pe care acesta le ia atunci când își exercită respectivele atribuții sunt consemnate în scris sub formă de hotărâri și decizii. O mare parte a acestor documente emise pe parcursul anului 2010, se regăsesc și pot fi consultate pe această pagină.
Buton_sus

ASPL Sulina
Tel./Fax: 0240 543 104; asplsulina@yahoo.com
Înapoi la cuprins